Vier de herfst met de Limited Edition “Eve in Bloom” van Catrice

Weelderige boeketten: op de internationale catwalks zijn kleurrijke bladeren, millefleur- en XXL bloemenprints te zien. Vanaf september t/m half oktober 2013 wordt de herfst gevierd met de Limited Edition “Eve in Bloom” van Catrice.

Voor je ogen

Catrice heeft die nieuwe oogschaduwen en twee nieuwe oogpotloden:

Soft Duo Eyeshadow

De tuin van Eden. Drie varianten, twee perfect op elkaar afgestemde kleuren, één overtuigend resultaat. De oogschaduwen hebben een zachte textuur en bieden intense kleur met of zonder glanspigmenten voor een natuurlijke look overdag. Nude met aards bruin, grasgroen en mosgroen en twee bestinten in violet en paars. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Beauty Bouquet en C03 Bed of Flowers. Te koop voor € 3,89.

Powder Kajal

Twee kleuren – antraciet en paars – benadrukken de ogen met een poederachtige finish en zijn een perfecte match voor de Soft Duo Eyeshadow. De zachte tips van de Powder Kajals voelen aangenaam aan op de huid en zijn daarmee ideaal voor de kwetsbare zone rond de ogen. De houten potloden kunnen eenvoudig geslepen worden om een nauwkeurig lijntje te garanderen. Verkrijgbaar in C01 The Flower Of Love en C02 Floralilac, voor € 1,99.

Lippen

Sneeuwwitje verandert in Doornroosje. Breng een vleugje kleur aan met Lip and Cheek Creams. De crèmige textuur is gemakkelijk te verspreiden en versmelt met de huid op je lippen maar ook op je wangen. Dit geeft een zacht en kleurig resultaat zonder de huid uit te drogen. Een must-have duo voor wangen en lippen. Verkrijgbaar in C01 Blossom Me, Blossom You, C02 Rosebuddy en C03 Bed Of Flowers, voor € 3,99.

TeintCatr EveInBloom LooseMoisturizingPowder open Vier de herfst met de Limited Edition Eve in Bloom van Catrice

Deze losse poeder met lichtreflecterende pigmenten kun je aanbrengen op je gezicht en je hals voor een subtiele glinstering. De zachte poeder helpt de ​​huid vocht vast te houden en geeft een prachtige look met een natuurlijke glans. De teint komt dit najaar tot bloei met de Loose Moisturizing Highlighter! Verkrijgbaar in C01 Bloomynous voor slechts € 5,59.

Nagels

Catr EveInBloom NailsInBloomFoil Vier de herfst met de Limited Edition Eve in Bloom van Catrice

Nails in Bloom Foil

Deze zelfklevende nagelfolies hebben een artistiek bloemdessin en maken de vingernagels tot bloemrijke kunstwerkjes. Plak de folie op je nagels, en werk de folie met een nagelvijl bij tot de gewenste lengte. Verkrijgbaar voor € 2,39.

Ultimate Nail Lacquer

Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme glans en een ultiem design. Ultimate Nail Lacquer heeft voor deze Limited Edition een bloemdessin op de verpakking en is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren: nude, paars, rood, koraal en roze. Met of zonder glinstereffect creëert deze nagellak een bijzondere look op de nagels. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Floralilac, C03 Bed of Flowers, C04 Rosebuddy en C05 Blossom Me, Blossom You voor € 2,99.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*