Vier de lente met LOOkX

lookx summer look Vier de lente met LOOkXWat voor type je ook bent, pastel kleuren of felle kleuren. Deze lente en zomer kan het allemaal. De trends zijn zeer divers: vrolijke, opvallende, felle lipstick kleuren tot poeder-achtige pasteltinten en natuurlijke looks. Maar deze zomer vestig je wel alle aandacht op je lippen. Met kleuren als turquoise, roze en paarstinten trek je de aandacht. Maar ook kleuren als beige, zand, taupe en bruintinten doen het goed.

Je kunt deze lente en zomer je oogschaduw aanbrengen tot aan je wenkbrauwbot. Zet de kleur dikker aan op je arcadeboog en vervaag het richting je wenkbrauwen. Ook gekleurde eyeliners zijn helemaal terug van weggeweest. Vooral paars, groen en blauw geven je ogen een sprankelend effect.

Wij bij A Bite Of Beauty hebben drie kleuren van de nieuwe LOOkX collectie mogen proberen. Wood brown, Sea blue en Flower pink hadden wij in een pallet. Deze oogschaduw koop je per stuk voor €7,55. Deze oogschaduws zijn goed gepigmenteerd maar er zijn ook andere kleuren doorheen verwerkt. Deze kleuren zorgen voor een prachtig contrast. In de kleur Flower pink zijn de kleuren blauw en groen verwerkt. In de kleur Sea blue zijn de kleuren donker blauw en goud

SAM 0487 Vier de lente met LOOkX

verwerkt en in de kleur Wood brown zijn de kleuren roze en goud verwerkt. Deze contrast kleuren zijn zacht dus komen goed mee als je de kleuren wilt aanbrengen. De kleuren worden tijdens het aanbrengen dan ook goed met elkaar gemengd wat een prachtig effect heeft.

De LOOkX collectie bestaat ook nog meer producten. Zo is er nog een oogschaduw kleur, Sand beige. Ook bevat de collectie twee kleuren lipgloss en lipstick maar ook een eyeliner. In de kleur paars.

Lees ook:

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*