We love colour

SAM 0857 We love colourHet is helemaal je van het. Kleur! En wij houden ervan. Hoe meer kleur hoe beter. Zo kregen we van de week een pakketje binnen met allemaal leuke kleurtjes nagellak. We hadden al geschreven over de mooie kleuren nagellak van Rimmel. Nu de aandacht op de felle kleurtjes van Miss Sporty en de lipgloss van Rimmel.

De kleurtjes van Miss Sporty zijn helemaal geweldig met de zomer in het vooruitzicht. De nagellak kleurt goed op de nagels en is gemakkelijk aan te brengen met het platte kwastje. Donkerpaars, helder zeegroen en fel roze zijn de kleuren van dit moment.

Verder kregen we nog twee kleuren lipgloss van Rimmel binnen, Rimmel Apocalips genaamd. Wij kregen een roze kleur (Celestial) binnen, die je gewoon overdag zou kunnen dragen. Naar school of naar je werk. En een zeer fel roze kleur (Stellar), deze is zeer aanwezig. Super voor een avondje uit, maar voor de rebellen onder ons ook voor overdag. Deze lipgloss is een combinatie tussen een lipgloss en een lipstick. Er zijn zeven kleuren beschikbaar en zijn voor €10,99 verkrijgbaar.

Op de onderstaande foto draag ik de de kleur Stellar.
SAM 0855 We love colourSAM 0865 We love colour

Online make-up webshop

Comments

  1. Op de foto waar je de kleur Stellar draagt is mooi!.

Speak Your Mind

*


*