Weleda Rosa Mosqueta gezichtsolie, parels voor je huid

RosaMosqueta Parels 1024x682 Weleda Rosa Mosqueta gezichtsolie, parels voor je huidTijdens de winterperiode kan de huid van je gezicht wel wat extra verzorging gebruiken, zeker als je vermoeid bent of als de eerste rimpeltjes zich aftekenen. Rosa Mosqueta Gezichtsolie Parels van Weleda bevatten een kostbare olie die lijntjes verzacht en je huid opnieuw laat stralen. 

Energie, bescherming en voeding

Rosa Mosqueta Gezichtsolie Parels zijn kleine capsules met een rijke, verwarmende gezichtsolie met rozenbottelolie als voornaamste ingrediënt. Deze olie, verkregen via koude persing, is rijk aan essentiële vetzuren en staat bekend om haar verzachtende werking bij littekenweefsel, striemen en pigmentvlekken. Dankzij deze eigenschappen is ze uitermate geschikt voor elke huid die extra energie, bescherming en voeding kan gebruiken.

De gezichtsolie, die verder nog verrijkt is met plantaardige oliën zoals jojoba-, amandel-, perzikpit- en teunisbloemolie, ondersteunt de natuurlijke vernieuwingsprocessen van de huid en verzachten de eerste lijntjes. De huid wordt minder droog en haar weerstand en elasticiteit verbeteren. Het resultaat: een ontspannen en glad gezicht.

Gebruik van de Weleda Rosa Mosqueta

Breng de olie één keer per week, bij voorkeur ‘s avonds, aan op de gereinigde en nog enigszins vochtige huid en masseer lichtjes in. Het aanbrengen van nachtcrème is niet nodig. Is je huid dof en kan ze wel wat extra aandacht gebruiken, dan kan doe je best een kuur van twee weken waarbij je de olie elke avond aanbrengt voor het slapengaan. De capsules zijn per potje met daarin 30 capsules verkrijgbaar voor €20,49.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*