Yves Rocher anti-frizz haarverzorging

Yves Rocher anti frizz haarverzorging Yves Rocher anti frizz haarverzorging Yves Rocher introduceert een nieuwe haarverzorging, tegen pluis haar. De producten die ik getest heb bevatten allemaal Okrazaden (daar later meer over) en de productlijn bestaat uit shampoo, conditioner en een haar serum.

Okrazaden

De okraplant komt vooral in Afrika voor, de vitaminerijke vruchten van deze plant hebben een antioxiderende werking en staan vooral bekend om hun culinaire veelzijdigheid. Het is aangetoond dat de okra een doeltreffende cosmetische uitwerking heeft op het haar. De zaden van de okra zijn namelijk in staat om de haarvezels glad te maken.

Producten

Ik heb drie producten getest. Een shampoo, conditioner en een serum. Om te beginnen is de verpakking van de producten clean, zoals we gewend zijn van Yves Rocher. Met de groene kleur en een afbeelding van de okraplant op de flacon geeft het een natuurlijke sfeer. De producten ruiken lekker, waar het precies naar ruikt kan ik niet plaatsen. Maar het is fris en heeft een karakteristieke plantaardige geur. De shampoo maakt naar mijn mening niet echt glad. Maar als ik het serum (wat in een handige pomp flacon zit) gebruik op mijn handdoek droge haar merk ik wel degelijk verschil. De conditioner maakt wel degelijk mijn haar glad.

Ik heb nooit echt last gehad van pluizig haar, maar een extra verzorgend product kan natuurlijk geen kwaad. De producten zijn al verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher of online. De shampoo kost €3,95, net als de conditioner. Het serum kost €5,95.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*