Yves Rocher make-up collectie

Kerst is nog hartstikke ver weg, maar hier alvast een artikel over de Kerstcollectie van Yves Rocher. Mooie kleuren, donkere lipstick en een feestelijke look zijn echt een must deze Kerst.

Oogschaduw

Er zijn verschillende producten in deze collectie die voor ieder wat wils geschikt is. Zo vind ik het prachtige oogschaduw pallet met een bloem in het midden echt prachtig om te zien. Het is bijna zonde om deze te gebruiken, maar de kleuren zijn super mooi. Maar buiten dit pallet met drie kleuren is er ook complete kit, met maar liefst 54 kleuren! Dit pallet kost slechts €24,95. Het drie kleuren pallet kost €17,90.

Yves Rocher oogschaduw kerstcollectie 1024x768 Yves Rocher make up collectie

Lippen

Voor de feestdagen zijn de donkere lippen erg mooi, Yves Rocher brengt twee diep kersen rood lipstick uit in twee tinten. Deze lipstick is ongelofelijk gepigmenteerd, je moet het echt voorzichtig aanbrengen. Maar de lipstick blijft erg lang zitten en verzorgd je lippen ook nog een beetje. De lipstick is verkrijgbaar voor €17,90.

Yves Rocher lipstick kerstcollectie 1024x768 Yves Rocher make up collectie

Nagels

Yves Rocher heeft ook drie nagellak kleuren in haar Kerstcollectie. Er zijn twee nagellak met een prachtige kleur en een glanzende topcoat. Beide voor €8,90. De gekleurde nagellak zijn verkrijgbaar in het Intens grijs en Prune. Ik heb Intens grijs getest, een prachtige kleur. Met het platte kwastje is het heel gemakkelijk om de nagellak aan te brengen. Door de intense kleur hoef je de nagellak eigenlijk maar een keer aan te brengen. Ik breng het twee keer aan, omdat ik de kleur dan intenser vind. De nagellak blijft ook wel lang zitten, al is het langdurige effect pas goed met een topcoat.

Yves Rocher nagellak kerstcollectie 768x1024 Yves Rocher make up collectie

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*