Zonovergoten coupe met John Frieda

john frieda sheer blond1 Zonovergoten coupe met John FriedaVan nature ben ik een blondine, daar hoort bij dat ik in de winter wat donkerder ben en ik de zomer een  lichtere kleur haar heb. De zomer staat voor de deur, alleen laat de zon nog op zich wachten. Mijn haar wordt dus niet lichter, maar dat wil ik wel. Mijn haar verven wil ik niet, maar wat is dan een goede oplossing? Twee weken geleden kreeg ik een pakketje van John Frieda binnen met de Sheer Blond lijn. Dat zou een goede oplossing kunnen zijn.

In het pakketje zat de shampoo en de conditioner van de productlijn Sheer Blond van John Frieda. Ik had al eens eerder over deze productlijn gehoord, maar kon nooit echt geloven dat je haar daadwerkelijk lichter ervan werd. Er zit tenslotte geen peroxide in. Ik heb de shampoo en conditioner twee weken gebruikt, om zo optimaal resultaat te behalen. De producten kunnen hun werk niet binnen een paar keer gebruiken doen. Het is belangrijk om de producten in combinatie te gebruiken.

De producten hebben een mooie, forse flacon. Met een grappig design en een frisse ‘blonde’ (eigenlijk een beetje gele) kleur. De shampoo en

conditioner zelf hebben ook een gele kleur en er zit een lichte glinstering in. Als ik mijn haar heb gewassen met de shampoo merk ik dat ik graag de conditioner ook wil aanbrengen, terwijl ik normaal bijna geen conditioner gebruik. De producten ruiken lekker en voelen in het haar heerlijk aan. In het begin merk ik nog vrij weinig aan mijn haarkleur. Maar na een week dagelijks gebruik lijkt het wel of mijn haarkleur lichter wordt. Het begint zelfs andere mensen op te vallen.

Conclusie

De Sheer Blond productlijn komt dus wel degelijk haar belofte na, mijn blonde haar wordt blonder. En met de zomer in het vooruitzicht vind ik dat heerlijk. Dit is voor mij een goede oplossing. De nadelen van het kleuren zoals uitgroei zijn niet van toepassing. Als je stopt met het gebruik wordt je haar geleidelijker wat donkerder. De shampoo en conditioner zijn verkrijgbaar voor €9,14.

Online make-up webshop

Speak Your Mind

*


*